• Ampèreweg 12, 4631 SP Hoogerheide
  • 0164 743 100

Het kantoor van van der Valk Koel en Vries in Voorschoten heeft een grote metamorfose ondergaan, waarvan wij het ontwerp hebben gemaakt en het maatwerk interieur hebben gerealiseerd.

Het geheel heeft een industriële look gekregen met een moderne knipoog.
De kasten zijn uitgevoerd in zwart met een grove stoere houtnerf en strakke witte nissen. De bureau's in een gerookt eikendecor met mat stalen onderstellen, gerealiseerd door Marco Metaal uit Sprang-Capelle. De langste kast in dit project is de kast van 30 meter lang op de begane grond, dit is tevens ook de langste kast die we tot nu toe hebben gerealiseerd.

De verschillende kantoren worden gescheiden door kamerhoge zwart stalen puien met glas erin, deze bieden het kantoor licht en ruimte.

Op de eerste verdieping hebben wij de kantine voorzien van een maatwerk keuken, waarin dezelfde materialen zijn gebruikt als beneden. De kleedkamers zijn uitgerust met luxe lockerkasten met elektrische sloten en afzuiging erboven. In de kopse kanten van de lockerkasten hebben wij spiegels verwerkt.

In samenwerking met JM Stoffering uit Breda hebben we het gehele kantoorpand voorzien van een PVC vloer met betonlook.