• Ampèreweg 12, 4631 SP Hoogerheide
  • 0164 743 100

Aan de Govert van Wijnkade in Maassluis, precies tussen het Westland met haar prachtige natuur en de internationale havens van Rotterdam vind je Boutique Hotel en Restaurant Maassluis.

Hotel Maassluis beschikt over 39 kamers, elk uniek in stijl, ruimte, uitzicht en faciliteiten. Ze zijn variërend van comfortabele standaard kamers tot de meest luxe en ruime (bruids)suites. Wij hebben hier in samenwerking met de opdrachtgever het maatwerk interieur ontworpen en gerealiseerd.

In de standaardkamers, comfortkamers en suites hebben wij de bureau's, bedachterwanden, kledingkasten en badkamermeubels voorzien. Hiervoor is gekozen voor decoren uit de Egger collectie, gecombineerd met mat zwart gepoedercoat stalen frames. De fronten zijn afgewerkt met een subtiel zwart stalen greepje van Dauby.

Omdat iedere kamer anders is van vorm, hebben we van elk meubel een module gemaakt die op bijna iedere kamer toe te passen is. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat iedere kamer dezelfde uitstraling heeft gekregen, zonder dat iedere kamer een kast op maat heeft.

Klik hier voor meer hotels, door ons gerealiseerd.