• Ampèreweg 12, 4631 SP Hoogerheide
  • 0164 743 100
Wie zijn wij?

In 1998 heb ik, Anton van Heijst, Meubelmakerij van Heijst opgezet. Ik werkte alleen in mijn werkplaats. Mijn werkzaamheden bestonden uit het restaureren van antiek en het maken van klein maatwerk. Al snel werd mij duidelijk dat mijn hart lag bij het produceren van nieuwe meubelen in plaats van antiekrestauratie, daar ben ik mij dan ook op gaan richten. Zonder noemenswaardige reclameadvertenties, maar door mond- op mondreclame is het bedrijf gaan groeien.

Momenteel bestaat de meubelmakerij 16 jaar en sta ik er niet meer alleen voor. Op kantoor werken we met z'n vijven en de werkplaats wordt nu bezet door elf werknemers en een compleet CNC gestuurd machinepark. Wanneer wij toch nog handen te kort komen, werken wij samen met een Europese compagnon.

Wij helpen u graag met een salontafel, keuken of inloopkast, maar voorzien desgewenst ook in de complete inrichting van uw hotel.

V.L.N.R. Boven  Hugo Kok , Ruben van Dueren-Den Hollander, Michel Huijbrechts, Pieter-jan Nelen , Daniel Sanderse , Gylian de Visser , Richard de Laater, Anton van Heijst   V.L.N.R. Beneden   Peter van Giels , Arne de Bat , Jessica Tolhoek , Stefan Besier , Micha Nobibux , Mirjam Brands , Anne de Nijs , Lars Van de Wouw , Robert Becking