Wat kunnen wij voor u betekenen?

– U bent op zoek naar een meubel of compleet interieur waarvan u al weet in welke stijl en in welk materiaal het uitgevoerd dient te worden. Bijvoorbeeld aan de hand van een foto, of een bestaand meubel waar u passend meubilair bij wenst. Wij zullen u een offerte doen met een eventuele 3D impressie. Bij akkoord wordt een levertijd overeengekomen en zullen de meubelen op het afgesproken tijdstip door ons worden geïnstalleerd.

– U heeft een reeds uitgewerkt plan van een (interieur)architect. In dit geval zullen wij volgens tekening en bestek een offerte opstellen. Eventueel zullen wij vanuit onze expertise suggesties doen die bijvoorbeeld de kwaliteit of prijs ten goede komen.

– U bent op zoek naar een meubel of compleet interieur, misschien gaat u verbouwen, maar u heeft nog geen plan voor de uitvoering. Wij hebben zelf een interieurarchitecte in dienst maar werken ook samen met een team van overige deskundigen; architecten, aannemers, elektriciëns, loodgieters, woning stoffeerders, stucadoors, tegelzetters, natuursteenhouwers en RVS- en metaalbewerkers. In samenwerking met hen, maken wij een compleet plan voor u.

– U wenst een grote hoeveelheid meubelen af te nemen. Bij grotere projecten werken wij samen met een Europese compagnon. Dit gerenommeerde bedrijf werkt met de meest geavanceerde machines. Op deze manier is het voor ons mogelijk om grote aantallen te leveren in combinatie met maatwerk.

Zoeken

Contact

Bergsebaan 46,
4622 RN Bergen op Zoom
(0164) 74 31 00
(0164) 74 31 01
info@vanheijstinterieur.nl

Schuiven naar boven